Možnosť obcí financovať triedený zber komunálneho odpadu zo štrukturálnych fondov - Pavlik, Tomáš
72. výzva Operačného programu kvalita životného prostredia vyhlásená v polovici novembra 2021. Snahou je prostredníctvom výzvy prispieť k lepšej prípave komunálneho odpadu na ďalšie spracovanie a recykláciu. Oprávnení žiadatelia, aktivity. Financovanie projektu, spôsob podávania žiadostí.