Zákon o odpadoch ZÁKON č. 79/2015 Z. z. o odpadoch s komentárom - Bonek, Martin
Odpad, nakladanie a iné zaobchádzanie s odpadom. Pôvodca odpadu a osoby nakladajúce s odpadom. Zariadenia na nakladanie s odpadom, hierarchia odpadového hospodárstva a program predchádzania vzniku odpadu. Povinnosti právnických a fyzických osôb. Cezhraničný pohyb odpadu a zodpovednosť za porušenie povinností.