Hodnocení stavebních podniků v období krize českého stavebnictví - Jánský, Jaroslav
Ekonomicko-štatistická analýza českého stavebníctva. Zhodnotenie firiem v danom odvetví v krízových rokoch po roku 2008 na základe vybraných ukazovateľov. Použitie Altmanovho Z-skóre modelu.