Decision-making Process of the Slovak Alternative Dispute Resolution (ADR) Entities in Years 2017–2020 - Vačoková, Lenka, 1983-
Predstavenie zákona týkajúceho sa alternatívneho riešenia spotrebiteľských sporov (ADR) na Slovensku. Skúmanie rozhodovacieho procesu slovenských subjektov v ADR v rokoch 2017–2020 a jeho porovnanie s podobnými subjektmi v ČR. Vyhodnotenie.