Učebný štýl podľa zmyslových preferencií - Šukolová, Lucia, 1984-
Analýza učebných štýlov študentov podľa zmyslových preferencií realizovaná na vybranej skupine študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Rozloženie zmyslových preferencií u študentov. VAK - vizuálna, auditívna a kinestetická zmyslová preferancia.