The Role and Function of a Bond Security Agent – Problems and Challenges - Winkler, Martin, 1975-
V tomto príspevku sú analyzované problémy a výzvy odvodené z nedostatočnej alebo nejasnej regulácie a jej dopadu na fungovanie agenta dlhopisov v praxi. Návrhy legislatívnych zmien.