Jednotlivé zabezpečovacie prostriedky v pracovnom práve - Hrtánek, Ladislav
Právna úprava dohody o zrážkach zo mzdy. Vznik dohody o zrážkach zo mzdy, zánik dohody o zrážkach zo mzdy a zmeny dohody o zrážkach zo mzdy. Právna úprava ručenia. Vznik, priebeh a zánik ručiteľského vzťahu. Právna úprava vzniku a zániku záložného práva.