Neschopný zamestnanec, ako ďalej? - Jaško, Jozef
Povinnosti zamestnanca po vzniku pracovného pomeru. Povinnosti vedúcich zamestnancov. Neuspokojivé plnenie si povinností zamestnancom. Písomné upozornenie zamestnávateľa. Skúšobná doba a ukončenie pracovného pomeru.