A Comparison of Creating an Android Application User Interface in XAML and in C# Code - Košťál, Igor, 1962-
Porovnávanie zdrojových kódov používateľských rozhraní Android aplikácií. Identifikácia výhod a nevýhod oboch prístupov pre vytvorenie používateľského rozhrania. Skúmanie, ktorý z týchto prístupov je lepší na údržbu, resp. úpravu používateľských rozhraní.