A Comparative Study of the Usability of Different Production - Jurík, Pavol, 1987-
Komparatívna analýza použiteľnosti 33 algoritmov a pravidiel pre riešenie plánovania výroby. Výsledkom je súbor porovnávacích tabuliek, ktoré môžu slúžiť ako podklad pre správne rozhodnutie vo výrobnom procese.