Regression Analysis of the Relationship between Selected Variables of Economic Growth and Sustainable Development - Zorkóciová, Otília, 1954-
Skúmanie závislosti vybraných premenných charakterizujúcich súčasný ekonomický vývoj v podmienenosti trvalo udržateľného rozvoja prostredníctvom regresnej analýzy.