Virtual Water Potential of Selected Commodities in Co-operation of the Slovak Republic with Countries of the Western Balkans - Zorkóciová, Otília, 1954-
Iniciatíva EÚ na prehĺbenie vzájomnej spolupráce s balkánskymi krajinami. Naliehavosť riešiť otázky trvalo udržateľného rozvoja v medzinárodnom prostredí. Analýza obchodných charakteristík založených na koncepte vodnej stopy.