Inventarizácia majetku a záväzkov - zahájenie a povinnosti pri jej výkone - Sýkora, Jozef
Inventarizácia sa uskutočňuje vždy v súlade so zákonom č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Metódy inventarizácie - fyzická inventúra, dokladová inventúra, kombinácia fyzickej a dokladovej inventúry. Povinnosti členov inventarizačnej komisie.