Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Tichý, Miroslav
Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím. Príspevok na zriadenie chránenej dielne alebo chráneného pracoviska. Príspevok na udržanie občana so zdravotným postihnutím v zamestnaní. Príspevok na činnosť pracovného asistenta. Príspevok na úhradu prevádzkových nákladov chránenej dielne alebo chráneného pracoviska.