EU Strategic Interests in Kazakhstan in the Context of Geopolitical and Geo-economic Changes in the Region with Focus on China - Drieniková, Kristína, 1982-
Hodnotenie postavenia EÚ a jej strategických záujmov v Kazachstane v kontexte geopolitických a geoekonomických zmien v regióne na základe hodnotenia obchodnej a investičnej pozície EÚ v porovnaní s postavením s Čínou.