Evaluation of the Impact of Science and Technology on the Labour Market - Jazdauskaite, Jorune
Príčiny nezamestnanosti. Korelačné koeficienty a intervaly spoľahlivosti pre nezávislé premenné a miery zamestnanosti. Kolmogorov-Smirnov a Shapiro-Wilkov test miery zamestnanosti a nezávislých premenných. Korelačné koeficienty a intervaly spoľahlivosti pre nezávislé premenné a mesačné zárobky.