Improvement of Controlling in the Financial Management of Enterprises - Mazur, Nataliya
Univerzálny model hodnotenia finančnej situácie, v ktorom sú všetky hraničné hodnoty koeficientov, vypočítané podľa existujúcich metód hodnotenia finančnej stability, zredukované na jednu stupnicu a zohľadnený kumulovaný vplyv hodnôt ukazovateľov za predchádzajúce obdobia ekonomickej aktivity.