Využitie jazyka C# v dôchodkovom poistení - Simonka, Zsolt, 1974-
Využitie programovacieho jazyka C# v poisťovníctve, konkrétne v dôchodkovom poistení. Teoretický pohľad na dôchodkové systémy, s poukázaním na dôchodkovú reformu a systém na Slovensku a problém jeho udržateľnosti. Charakterizácia metódy pay-as-you-go a trojpilierového dôchodkového systému. Spôsob výpočtu dôchodku z jednotlivých dôchodkových pilierov a postup jeho implementácie do kódu jazyka C#.