Využitie softvéru pri riešení dvojných integrálov oblasti teórie pravdepodobnosti - Strešňáková, Anna, 1976-
Výpočet dvojných integrálov v rámci poisťovníctva, ktoré sa vyskytuje v predmete Teória pravdepodobnosti 2 študijného programu Aktuárstvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Príklad z učiva daného predmetu pre spôsob riešenia ručne a za použitia vybraného softvéru. Dvojné integrály v teórii pravdepodobnosti: využitie dvojných integrálov a použitie softvérov pri výpočte dvojných integrálov.