Využitie lineárneho modelu GARCH v súvislosti s analýzou akciového trhu - Závodný, Michal, 1998-
Využitie lineárneho modelu GARCH pri analýze finančných trhov, so zameraním na investičné nástroje, ktoré dokážu zhodnotiť našetrené úspory, ako akcie, ktoré predstavujú hlavný inštrument kapitálového trhu. Súvislosti s investovaním vo finančnom vnímaní, ako volatilita výnosov, teda kolísavosť cien. Zhodnotenie využitia spomenutého modelu v praxi, s možnosťami jeho aplikácie v prostredí programovacieho jazyka R.