Prechod na IFRS 17 - Zelinová, Silvia, 1987-
Priblíženie štandardu od IASB „IFRS 17 – Poistné zmluvy“ v rámci poistného sektora a princípov, ktoré sú poisťovne povinné dodržať od roka 2022. Doba prechodu na nový štandard IFRS 17 a súvisiace zmeny, ktoré poisťovne a zaisťovne čakajú. Prechod na IFRS 17, ktorý zahŕňa zmenené požiadavky na ocenenie poistných a zaistných zmlúv, ako sú kladené na riadne obdobie aplikácie samotného štandardu. Prístupy pre oceňovanie poistných zmlúv, ktoré si poisťovne budú môcť zvoliť. Opis celého prechodu na IFRS 17 z poistno-matematického hľadiska.