Vnútorné predpisy zamestnávateľa - Hrtánek, Ladislav
Pracovný poriadok z právneho hľadiska. Predpoklady pre platnosť pracovného poriadku. Porušenie pracovného poriadku a pracovná disciplína. Sankcie za porušenie pracovnej disciplíny.