Povinnosti zamestnávateľa a ochrana osobných údajov - Cingelová, Zuzana
Zamestnávateľ vykonávajúci spracovanie miezd a personálnej agendy prichádza do neustáleho kontaktu s osobnými údajmi jednotlivých zamestnancov. Preto musí pri svojej činnosti dodržiavať ustanovenia zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.