Zmeny zákona o DPH v roku 2022 - Betáková, Jaroslava
Oznamovacia povinnosť bankových účtov. Inštitút ručenia za daň, osobitný spôsob úhrady dane. Vrátenie preplatku a nadmerného odpočtu. Zrušenie osvedčenia o registrácii, vrátenie osvedčenia o registrácii alebo jeho zánik. Zrušenie osobitných osvedčení pre daňových zástupcov. Základ dane pri jednorazových obaloch.