Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve - Cígerová, Nadežda
Lehota na zostavenie účtovnej závierky a podanie účtovnej závierky do registra účtovných závierok. Právna úprava jednoduchého účtovníctva vo väzbe na zostavenie účtovnej závierky. Účtovanie a vykazovanie pohľadávok v účtovnej závierke. Účtovanie a vykazovanie záväzkov v účtovnej závierke. Účtovanie v súvislosti s obstaraním, používaním, odpisovaním a vyradením dlhodobého majetku. Účtovanie a vykazovanie zásob v účtovnej závierke. Zostavenie účtovnej závierky.