Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2021 - Gášpárová, Eva
Veľkostná skupina účtovnej jednotky a špecifiká účtovania. Činnosti pred uzavretím účtovných kníh. Účtovanie závierkových a upravujúcich závierkových účtovných prípadov. Splatná a odložená daň z príjmov. Uzatvorenie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky.