Classification and Cluster Analysis of Big Data Ecosystem Implementation - Mišút, Martin, 1962-
Významný trend v zavádzaní veľkých dát spojený s budovaním potrebnej technologickej infraštruktúry. Klastrové a klasifikačné analýzy vo forme rozhodovacích stromov. Definícia ekosystému veľkých dát. Technológie a riešenia na spracovanie veľkých dát.