How Students Perceive Online Teaching IT Subjects within the MS Teams Environment - Mišút, Martin, 1962-
Postoj študentov k prednáškam a cvičeniam vedeným cez aplikáciu MS Teams. Rôzny postoj mužov a žien k online vyučovaniu.