E-Commerce - Online trh na Slovensku v čase pandémie - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Aktuálna situácia v e-commerce na Slovensku. Dôraz kladený na zmeny v nákupnom správaní spotrebiteľov a ich nákupov online, ktoré ovplyvnila pandémia COVID-19.