Personálny marketing na trhu práce - Janošková, Mária, 1965-
Personálny marketing z hľadiska jeho vývoja. Trh práce ako objekt personálneho marketingu. Personálny marketing súvisí aj s procesmi globalizácie a internacionalizácie, čím nadobúda strategický charakter z hľadiska štruktúry personálnej politiky v organizáciách. Ciele a úlohy personálneho marketingu v organizáciách.