Spôsoby zvýšenia predajnosti tovaru cez web - Kopčáková, Janka, 1994-
V súvislosti s pandémiou COVID-19 museli byť mnohé obchodné prevádzky zatvorené a nemohli tak vykonávať svoju podnikateľskú činnosť v kamennej predajni. Jednotlivé druhy cien tvorených prostredníctvom marketingu.