Právny aspekt používania vybraného produktu v čase pandémie COVID - Lieskovská, Mária Anna
Produktová problematika súvisiaca s prekrytím horných dýchacích ciest. Ide o portfólio produktov súvisiacich s ochranou pred možnou nákazou a ich používaním vo forme nosenia rúška, šatky alebo respirátora, či už vo vnútornom alebo vonkajšom priestore. Problematika úzko spätá s právom na ochranu zdravia, osobnej slobody a trestným zákonom vo svete, ale hlavne na Slovensku.