Vplyv pandémie COVID-19 na vývoj nákladov v medzinárodnom obchode - Zuzik, Jozef, 1985-
Vplyv pandémie spôsobenej vírusom COVID-19 na vývoj v nákladoch na prepravu tovaru prostredníctvom kontajnerových lodí. Pozornosť venovaná hlavne faktorom, ktoré ovplyvňujú ponuku a dopyt po prepravných službách v oblasti kontajnerovej prepravy.