Students' Attitudes to the Use of MS Teams/G-Meet in University Mathematics Teaching - Mišútová, Mária
Rozvíjanie inovatívych modelov online výučby. Postoje študentov k online vzdelávaniu prostredníctvom aplikácií ako východiskového bodu v dizajne nových vyučovacích metód. Využitie aplikácie MS Tea/Google Meet vo vzdelávaní. Rozdiel vo vnímaní online vzdelávania u mužov a žien.