The Impact of the Pandemic on Small and Medium-Sized Enterprises - Harumová, Anna, 1955-
Hodnotenie stavu sektora malého a stredného podnikania v roku 2020 na základe dostupných štatistických informácií. Predmet hodnotenia malých a stredných podnikov v kontexte ich vývoja za posledné tri roky a porovnanie dostupných údajov o malých a stredných podnikoch na Slovensku.