Digital Transformation Ongoing in Industry 4.0 Environment - Čambalíková, Andrea, 1990-
Dôležité postavenie pokročilej analytiky a umelej inteligencie pre podniky v prostredí Industry 4.0. Výsledky pokročilých analýz pomáhajú manažérom lepšie merať a riadiť najdôležitejšie funkcie ich podnikania. Z obchodného hľadiska je najefektívnejšou metódou rozhodovania spolupráca manažérov a umelej inteligencie.