Generic and Methodological Prerequisites for Automatisation and Digitalisation of Processes in Production and Logistics Management - Dupaľ, Andrej
Generické a metodologické predpoklady automatizácie a digitalizácie procesov v manažmente výroby a logistiky podniku. Pozornosť upriamená na ideový návrh (pyramidálnu štruktúru) rozšíreného trianglu zdokonaľovania procesov v skúmanej oblasti a intenciách s Industry 4.0.