Business Innovation as Tool for Improving Business Processes - Gubová, Klaudia, 1986-
Efektívnosť zavádzania inovácií v skúmanom podniku za účelom zvýšenia konkurencieschopnosti podniku a dlhodobé udržanie trhovej pozície na európskom trhu.