Impact of Digital Revolution on Business Management in International Economic and Tax Environment - Vavrová, Katarína, 1960-
Problém v prostredí digitálnej revolúcie alebo v štvrtej priemyselnej revolúcii, a to aj v medzinárodnom ekonomickom a daňovom prostredí. Digitalizácia ekonomiky hovorí o akomsi fenoméne, ktorý by mal priniesť nekonečné množstvo príležitostí na zvýšenie produktivity, zabezpečenie rastu obchodu či riešenie ekonomických a daňových problémov. Jednotný digitálny trh - príležitosť pre manažment podnikov. Smart City ako celosvetový koncept.