Vývoj cien energetických komodít v období 09/2021 až 11/2021 - Pišta, Ján
Hrozba nedostatku plynu na európskom trhu ako hlavný faktor zvýšenia cien elektriny, plynu a uhlia. Emisné kvóty. Trh s európskou elektrinou, plynu a uhlím.