Slovenský trh s elektrinou čaká zásadná transformácia - Pešková, Michaela
Legislatívna úprava prináša premenu doterajšieho fungovania trhu s elektrinou na Slovensku. Očakávané zmeny v nastavení trhových pravidiel. Postupné ukončovanie regulácie cien dodávok elektriny do roku 2023. Novela zákona definujúca úlohy nových účastníkov trhu a podmienky pre ich vstup na trh. Zavádzanie verejných konzultácií prevádzkových poriadkov regulovaných subjektov.