Seeking a Place for Islam in Post-soviet Russia - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Za posledných dvadsať rokov sa zvyšuje vplyv islamu v Rusku a ďalších postsovietskych krajinách, charakterizovaných prosperujúcim islamským obchodom a vzdelávaním, výstavbou mešít a kampaňami zvyšovania povedomia o islame.