Koncept budovania Smart Cities pre udržateľný rozvoj európskych miest - Leško, Peter, 1989-
Definícia pojmu Smart City. Model fungovania Smart City a jeho hlavné oblasti. Rámcová stratégia Smart City Viedeň a stratégia Bratislava rozumné mesto 2030.