Analýza vybraných podnikov poskytujúcich bikesharing v Slovenskej republike - Raková, Monika, 1991-
Definícia bikesharingu - zdieľania bicyklov, ako zelenej formy dopravy. Analýza spoločnosti ANTIK Telecom, s. r. o., Rekola Bikesharing SK, s. r. o., Arriva Slovakia, s. r. o. a 2brothers.