Vplyv zelených foriem mobility na rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku - Gajdová, Denisa, 1977-
Udržateľná mobilita. Analýza zelených foriem dopravy priaznivé voči životnému prostrediu z ohľadu ich využitia v jednotlivých regiónoch a ich hlavných mestách na Slovensku.