The Impact of the Use of Online Editors on the Quality of Students´ Writing - Halašová, Darina, 1954-
Skúmanie, do akej miery môže používanie online editora zvýšiť kvalitu písania vysokoškolákov. Prezentácia výsledkov empirického výskumu.