Assessment of the State of Worldwide-Used Intellectual Property in the Industry Specialized Design Activities - Raková, Monika, 1991-
Využívanie práv duševného priemyslu vo vybranom odvetví kreatívneho priemyslu - v sektore špecializovaných dizajnérskych činností. Význam práv duševného vlastníctva v globálnom pohľade a základ kreatívneho a kultúrneho priemyslu.