Nácvik formálneho ústneho prejavu v anglickom jazyku a jeho význam v komunikačnej oblasti - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Metóda jazykového mentoringu a jazykového koučingu ako prostriedok nácviku formálneho ústneho prejavu v anglickom jazyku a jeho význam v komunikačnej oblasti. Projekt Toastmasters - tréning rečníckych, prezentačných a vodcovských zručností.