Nová plynová kogenerace má zelenou
Dotácie na podporované zdroje energie zo štátneho rozpočtu. Novela zákona o podporovaných zdrojoch energie (POZE). Kogenerácia a jej istoty. Flexibilita malých zdrojov v rámci agregačných blokov pre podporné služby pre ČEPS.