Využití certifikátů pro sledování výroby, přeměn a ukladání obnovitelné energie - Svoboda, Petr
Spotrebovaná elektrina z obnoviteľných zdrojov. Trendy trhu so zárukami pôvodu. Získanie statusu zelenej firmy.